מקבלים ללילה אחד ליום חמישי הקרוב
מקבלים ללילה אחד ליום שישי הקרוב
פנוי בסופ"ש הקרוב
מעל גיל 55?
סטודנט? לחץ כאן למחיר מיוחד
חייל? לחץ כאן למחיר מיוחדלילה בהזמנת 2 לילות
לילה
לילה בהזמנת 2 לילות
לילה
תוספת מחיר לילד 150 ₪
ניתן להוסיף ארוחת בוקר בתוספת תשלום
המחירים אינם תקפים לחודשי הקיץ והחגים
* המחירים לחיילים בתוקף בהצגת תעודה פעילה בלבד* המחירים לסטודנטים בתוקף בהצגת תעודה פעילה בלבד* בתוקף לזוג בלבד, בהצגת ת.ז כשאחד מבני הזוג מעל גיל 55.
פנוי
תפוס
מינימום שהיה
מקבלים לילה אחד בסופ"ש
15/05/2016 
התארחתי אצל יעל אין לי מילים היא אחת הנשים הכי מדהימות שיש עם לב ענק
01/03/2016 
עוד לפני שהגענו כבר שמעתי פירגונים מבעלי כי הפעם לא השתתפתי בסגירת מקום. יש לנו דבר אחד להגיד התאהבנו, יחס מעולה, מקום מדהים ומאוד יפה, אבל מאוד ומיוחד עם הכול ! בטוח שנחזור ותודה על הכול.
12/02/2016 
יעל יהודה והילדים לעונג רב היה לנו להכיר משפחה מקסימה כמוכם,יחס אישי ולבבי המקום ניפלא וקסום פשוט אירוח מושלם,ישר כוח ותודה על הכל,בעquot;ה נשמח לחזור.
01/01/2016 
מומלץ ביותר! נהננו מכל רגע בצימר, בהחלט קיבלנו תחושה של אכפתיות ויחס אישי. הצימר מאובזר בכל מה שצריך ובהחלט ברמה גבוהה מאוד.
04/12/2015 
ביקרנו בצימר עם זוג נוסף של חברים, ישר שהגענו יהל ויהודה הציגו אותם עם המון חיוכים. במהלך השהות נענו לכל בקשותינו באהבה ובהמון יחס אישי אין ספק שנחזור בשנית ונמליץ לעוד המון חברים!!
04/03/2012 
שלום לכולם, אני רוצה להמליץ על הצימר שושן צחור. הייתי בהמון צימרים אבל לא ראיתי צימר כה נקי ופסטורלי. הצימר יפה מבחוץ וגם מבפנים, יש גקוזי בחדר ומחוץ, מבחינת צימרים נוספים יש רק צימר אחד ליד, כך שממש מרגישים את הלבד למי שאוהב. מאוד נהנתי מהשות שלי, ובאמת שאני ממליץ בחום על הצימר אני תושב המרכז (רמת גן) ואני אומר לכם היה שווה כל ק"מ של נסיעה עד ליבניאל! מומלץ מומלץ מומלץ!!!